Zoekt u een mediator?


Bent u terecht gekomen in een ingewikkeld arbeidsconflict en komt u er zelf niet meer uit? Hebben u en uw partner een conflict en zou u graag hulp willen van een professional? En bent u daarom op zoek naar een mediator in Woerden? Een mediator in Woerden kan op een onpartijdige en professionele wijze uw conflict duidelijk in kaart brengen en samen met beide partijen zoeken naar een efficiënte en geschikte oplossing.
Bij Mediation Brooklyn Bridge bent u aan het juiste adres wanneer u op zoek bent naar een onpartijdige, ervaren en professionele mediator in Woerden. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken om of direct een afspraak te maken.
Wanneer er sprake is van een conflict, dan is het van belang om hier verstandig mee om te gaan. Of het nu gaat om een arbeidsconflict of een conflict in uw relatie: een mediator in Woerden zorgt voor een verbinding tussen het conflict en de oplossing. Wanneer u Mediation Brooklyn Bridge inschakelt, dan kunt u rekenen op een onpartijdige en professionele werkwijze. Beide partijen zijn even belangrijk in het proces van het oplossen van het conflict.
Bij Mediation Brooklyn Bridge staat uw persoonlijke situatie centraal en er is pas een geschikte oplossing gevonden als beide partijen tevreden zijn en zich prettig voelen bij de oplossing. Mediation Brooklyn Bridge zorgt voor een duurzame en praktische oplossing voor uw conflict, neemt onduidelijkheden weg en opent nieuwe wegen voor de toekomst.

Wat is mediation?

Mediation is het oplossen van een geschil door de partijen zelf, onder leiding van een onafhankelijke derde. Die onafhankelijke derde is de mediator. Hij of zij is opgeleid om in overleg met jullie, alle zaken te regelen die bij een scheiding komen kijken. De mediator kan voor vrijwel elk geschil een oplossing vinden die voor jou én je partner aanvaardbaar is. Hij helpt je bij het maken van zakelijke afspraken en houdt rekening met de gevoelens van jullie allebei. Bij mediation wordt er over het algemeen afgesproken op neutraal terrein, bijvoorbeeld bij de bemiddelaar.

Voordelen van mediation

Als je bij een scheiding tegenover elkaar in de rechtszaal staat, zal vaak één van jullie winnen en de ander verliezen. De kracht van mediation is dat er geen verliezers zijn. Bij mediation wordt er geprobeerd om geschillen samen op te lossen, zodat er een win-winsituatie ontstaat. Dit is wel zo prettig als jullie na de scheiding nog veel met elkaar te maken krijgen. Vooral als jullie samen kinderen hebben, is het belangrijk dat jullie ook na de scheiding nog samen door één deur kunnen. Bovendien is mediation goedkoper dan langdurige juridische procedures. Je spaart de kosten van een tweede advocaat uit

Wat is een goede mediator?

Een goede mediator geeft heldere informatie, analyseert jullie wensen en geeft duidelijke begeleiding en ondersteuning bij de te maken afspraken. Hierdoor helpt hij jou en je partner om de scheiding zonder frustraties tot een goed einde te brengen. De bemiddelaar komt met alternatieven als jullie vastlopen. Tegelijkertijd heeft de mediator oog voor dubbele agenda’s en de invloed die familie en vrienden op jullie kunnen hebben.
De mediator zorgt er ook voor dat jullie geen zaken afspreken die juridisch gezien niet kunnen. Iedere mediator heeft als doel dat jullie onderling goede afspraken maken, die vertrouwen geven voor de toekomst. Het is wel belangrijk dat jullie ook allebei vertrouwen hebben in jullie mediator.

Gratis kennismakingsgesprek op locatie

Als u meer wilt weten van mediation, maakt u nu een afspraak voor een gratis kennismaking.

Scroll Up